آشپزی

نان سوسیس و زردآلو

نان سوسیس و زردآلو

این نان زیبا به شکل بافت مو است و علاوه بر طعم خوشمزه و حجم بالا، بسیار زیبا نیز هست.

24 مرداد 1404
پیراشکی مرغ ترکیه ای

پیراشکی مرغ ترکیه ای

امروز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی مرغ ترکیه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

17 مرداد 1404
18 کاربرد خلاقانه صابون جامد که غافلگیرتان می کند

18 کاربرد خلاقانه صابون جامد که غافلگیرتان می کند

استفاده نامتعارف از مواد شوینده، همچون صابون جامد، مدت ها است که جالب توجه افراد خلاق قرار گرفته است. طی سال های اخیر، با پدیدار شدن مواد شوینده متنوعی مانند صابون ها و مایع های لباسشویی، استفاده گسترده از صابون جامد کلاسیک کمرنگ تر شده است. اما جالب...

16 مرداد 1404
براونی آلبالو به روشی ساده و سریع

براونی آلبالو به روشی ساده و سریع

این کیک را می توانید در کافی شاپ و رستوران های خود در کنار چای و قهوه سرو کنید. براونی از نوع کیک هایی است که ارتفاع کمی دارد و در قالب مستطیل درست می گردد.

12 مرداد 1404
طرز تهیه آبدوغ خیار تبریزی

طرز تهیه آبدوغ خیار تبریزی

آبدوغ خیار تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب آذربایجان است که در روزهای گرم سال جایگاه ویژه ای در سفره های محلی دارد. این غذا با طعمی ملایم و خنک، مناسب وعده های سبک و عصرانه های تابستانی است. طرز تهیه آبدوغ خیار تبریزی ترکیب ماست، دوغ، سبزی های معطر و...

19 خرداد 1404
طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی

طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی

سالاد لبو و انار، یکی از مجذوب کننده ترین و خوش رنگ ترین ترکیب های سفره های پاییزی است که با ظاهری چشم نواز و طعمی دلپذیر، میهمانان را شگفت زده می نماید. این سالاد که از ترکیب دو میوه و سبزی پرخاصیت فصل سرد تهیه می گردد، نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد...

30 اردیبهشت 1404
تزیین پفیلا شب یلدا به شکل های بامزه و خلاق

تزیین پفیلا شب یلدا به شکل های بامزه و خلاق

پفیلا یا پاپ کورن، یکی از خوراکی های ساده و پرطرفدار شب یلدا است که می توان با کمی خلاقیت آن را به شکلی شیک و چشم نواز تزیین کرد و جلوه ای خاص به تزیین سفره شب یلدا بخشید. اگر در پی ایده های مجذوب کننده برای تزیین پفیلا شب یلدا برای عروس یا حتی برای مدرسه...

26 اردیبهشت 1404
طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی

طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی

بهار فرصت مناسبی برای تهیه انواع دسر و غذا با میوه های فصلی مانند ریواس است. از ریواس می توان در تهیه خورش ریواس و انواع ترشی استفاده کرد. ترشی ریواس طعم ملسی دارد و می توانید آن را همراه با غذاهای خود سرو کنید. تهیه کردن این ترشی در منزل کمتر از یک ساعت...

3 اردیبهشت 1404
جلوگیری از چسبیدن ژله به ظرف

جلوگیری از چسبیدن ژله به ظرف

آیا تا به حال موقع درست کردن دسر با صحنه چسبیدن ژله به ظرف روبرو بوده اید؟ چنین حالتی خصوصاً وقتی برای ژله زحمت زیادی کشیده باشید، مثلاً هنگامی که مهمان دارید و حسابی برای این شرایط تدارک دیده اید، می تواند ناراحت کننده باشد.

22 بهمن 1403
معرفی 10 مورد از غذاهای محلی گلستان

معرفی 10 مورد از غذاهای محلی گلستان

غذاهای محلی گلستان از جمله خوش طعم ترین غذاهای سنتی ایرانی هستند. استان گلستان نه تنها یکی از استان های تاریخی و زیبای کشور ایران است، بلکه تنوع بسیار زیادی در غذاهای این استان وجود دارد که تجربه ای فراموش نشدنی را در فکر افراد به ثبت می رساند.

21 بهمن 1403
طرز تهیه جوجه چینی به 4 روش

طرز تهیه جوجه چینی به 4 روش

جوجه چینی یکی از غذاهای پرطرفدار است که می توانید آن را هم به عنوان غذای روزانه و هم برای مراسم های مختلف درست کنید. در طرز تهیه جوجه چینی ، احتیاج به خمیر بنیه دارید. برای این کار باید ابتدا تخم مرغ ها را همراه با پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، بیکینگ...

20 بهمن 1403
طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

برای درست کردن یک دسر خوشمزه و مقوی و در عین حال رژیمی گاهی به کمپوت کردن انواع میوه ها می توانیم فکر کنیم. با کمپوت کردن علاوه بر بهره بردن از خواص میوه ها، در چهار فصل می توانیم میوه های مورد علاقه مان را بخوریم و لذت ببریم. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه...

14 دی 1403
اقامتگاه کلبه سوئیسی کجاست؟

اقامتگاه کلبه سوئیسی کجاست؟

سوادکوه جزو مقصدهای گردشگری پرطرفدار در استان مازندران است که هرساله گردشگران بسیاری را میزبانی می نماید. اقامتگاه کلبه سوئیسی یکی از اقامتگاه های نوساز در شهرستان سوادکوه است که در دو سال اخیر معروف شده و دارای امکانات رفاهی و گردشگری درجه یک و عالی...

13 دی 1403
سوغات هانوی چیست؟

سوغات هانوی چیست؟

سوغات هانوی بسیار متنوع و مجذوب کننده است؛ از برترین محصولات بومی و صنایع دستی گرفته تا لبا س های سنتی زیبا و منسوجات ابریشمی.

4 دی 1403
غذاهای محلی بارسلونا؛ از سرسئولا تا اسکالیویدا

غذاهای محلی بارسلونا؛ از سرسئولا تا اسکالیویدا

بارسلونا منزلگاه بعضی از برترین غذاهای جهان است که بیشتر از سبزیجات و ماهی تهیه می شوند. برای آشنایی با غذاهای این شهر با این مقاله همراه باشید.

28 آذر 1403
طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل و اعیانیِ شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل و اعیانیِ شیرازی

لوبیا پلوی شیرازی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از ترکیب لوبیا چشم بلبلی با شوید و برنج تهیه می گردد و یک غذای خوشمزه و مقوی است.

20 اردیبهشت 1403
فواید گل کلم برای پیشگیری از بیماری ها

فواید گل کلم برای پیشگیری از بیماری ها

بسیاری گل کلم را یکی از سالم ترین مواد غذایی روی زمین می دانند و دلیل خوبی نیز وجود دارد. با داشتن منبع غنی از مواد مغذی گیاهی تقویت کننده سلامت، سطح بالایی از ترکیبات ضد التهابی و توانایی دفع سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های مغزی و حتی افزایش وزن،...

16 آبان 1402
یک پیشنهاد پذیرایی رسمی از مهمانان، بدون مرغ یا گوشت

یک پیشنهاد پذیرایی رسمی از مهمانان، بدون مرغ یا گوشت

تابستان است و فصل صیفی جاتی مثل کدو و بادمجان. پس از فرصت بهره ببرید و با بادمجان های تازه و خوشمزه تابستانی علاوه بر خورش ها و خوراکی های معمولی و متداول، غذای گیاهی متفاوت تری هم بپزید.

11 شهریور 1402
طرز تهیه عدس پلو با کشمش با و بدون گوشت

طرز تهیه عدس پلو با کشمش با و بدون گوشت

عدس پلو با کشمش، یک غذای خوشمزه، غنی از مواد مغذی و سنتی ایران است. این غذا با ترکیب طعم عالی از عدس، کشمش و ادویه های گرم، یک انتخاب عالی برای هر مناسبتی است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه عدس پلو دمی را مرور نموده بودیم و اینجا طرز تهیه عدس پلو با کشمش با...

8 شهریور 1402
طرز تهیه سمبوسه به 5 روش سریع بهتر از فست فودی

طرز تهیه سمبوسه به 5 روش سریع بهتر از فست فودی

کمتر کسی را می توان پیدا کرد که سمبوسه، این غذای اصیل جنوبی و البته خوشمزه را نشناسد و دوست نداشته باشد. با اینکه روش اصیل طبخ سمبوسه را باید در میان مردمان خونگرم جنوب کشور پیدا کنیم، با این حال این غذا در سرتاسر کشور توسعه پیدا نموده و با توجه به گستردگی...

10 مرداد 1402
تعداد: (61)