پیراشکی مرغ ترکیه ای
به گزارش صنایع 90، امروز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی مرغ ترکیه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
مایه خمیر........ یک قاشق سوپخوری
شکر ...... 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم .... یک دوم پیمانه
آرد ......500 گرم
روغن مایع .......50 میلی لیتر
نمک..... یک دوم قاشق چایخوری
آب ..... حدودا 200 میلی لیتر
مواد لازم میانی
پیاز ...... 1 عدد
قارچ ریز خرد کرده .....150 گرم
فلفل دلمه ای ریز خرد کرده ..... 1 عدد
سینه مرغ پخته و خرد کرده.....200 گرم
ژامبون مرغ خرد کرده ......200 گرم
نمک و فلفل... به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده شده دالیا.... به میزان لازم
روش تهیه
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفره ای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را هم اضافه کنید تا خمیر حاصل شود. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود 40 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیافزائید و حدود 10 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلوله های کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکی ها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.
منبع: گردشبان