طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی

به گزارش صنایع 90، سالاد لبو و انار، یکی از مجذوب کننده ترین و خوش رنگ ترین ترکیب های سفره های پاییزی است که با ظاهری چشم نواز و طعمی دلپذیر، میهمانان را شگفت زده می نماید. این سالاد که از ترکیب دو میوه و سبزی پرخاصیت فصل سرد تهیه می گردد، نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است، بلکه با رنگ های زیبا و دلنشین خود، جلوه ای خاص به میز غذا می بخشد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه یک سالاد لبو و انار مجلسی و خوشمزه آشنا کنیم که می تواند گزینه ای عالی برای پذیرایی در شب یلدا و مهمانی های پاییزی باشد.

طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی

طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی

مواد لازم

برای 4 نفر:

لبو 2 عدد، انار 2 عدد، سینه مرغ 300 گرم، لوبیا قرمز 1 پیمانه، پیاز قرمز 1 عدد کوچک، گردو خرد شده 150 گرم، گشنیز و شوید به میزان لازم، سس مایونز به میزان لازم، نمک و فلفل به میزان لازم، آویشن به میزان دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول:

لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و سپس در قابلمه با آب بپزید تا نفخ آن گرفته گردد

مرحله دوم:

لبوها را پوست گرفته و به قطعات کوچک برش دهید، سپس با آب بپزید تا کاملاً پخته شوند

مرحله سوم:

سینه مرغ را با پیاز، سیر، نمک، فلفل و ادویه مرغ بپزید

مرحله چهارم:

سبزیجات (گشنیز و شوید) را خوب شسته و خرد کنید

مرحله پنجم:

پیاز قرمز را نگینی و گردو را درشت خرد کنید

مرحله ششم:

مرغ پخته را ریز یا مکعبی خرد کنید و لبوها را نگینی خرد کنید

مرحله نهایی:

در یک ظرف مناسب، مرغ، لبو، دانه های انار، لوبیا قرمز، پیاز و گردو را مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده را اضافه نموده و نمک، فلفل و آویشن را بیفزایید. در آخر سس مایونز را اضافه نموده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید

نکات مهم

  • برای طعم بهتر می توانید از فلفل قرمز بهره ببرید
  • می توانید به جای سس مایونز از ماست چکیده بهره ببرید
  • این سالاد می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو گردد

طرز تهیه سالاد لبو و انار با گردو

مواد لازم

برای 4 نفر:

لبو 2 عدد میانه، انار 1 عدد، گردو خرد شده 100 گرم، پیاز قرمز 1 عدد کوچک، گشنیز و جعفری تازه به میزان لازم، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه

مرحله اول:

لبوها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در آب بپزید تا نرم شوند.

مرحله دوم:

پیاز قرمز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله سوم:

سبزیجات معطر (گشنیز و جعفری) را خرد کنید

.مرحله نهایی:

در یک کاسه بزرگ، لبوهای پخته شده را با دانه های انار، گردوی خرد شده، پیاز و سبزیجات معطر مخلوط کنید. روغن زیتون و آب لیمو را اضافه نموده و با نمک و فلفل طعم دار کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

نکات مهم

  • می توانید از رب انار یا شیره انار برای طعم بیشتر بهره ببرید.
  • برای افزودن بافت می توانید از دانه های کنجد یا تخمه آفتابگردان بهره ببرید.
  • این سالاد را می توانید تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

سخن پایانی

سالاد لبو و انار با ترکیب رنگ های زیبا و طعم منحصر به فردش، یک انتخاب عالی برای سفره های پاییزی و زمستانی است. این سالاد نه تنها از نظر ظاهری چشم نواز است، بلکه سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مفید برای سلامتی است. شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود، این سالاد را به صورت گیاهی یا با اضافه کردن مرغ تهیه کنید. بعلاوه می توانید با تغییر در مواد اولیه و نوع سس، طعم های متنوعی را تجربه کنید. این سالاد خوشمزه و رنگارنگ، مطمئناً مورد توجه میهمانان شما قرار خواهد گرفت و به یکی از سالادهای محبوب سفره تان تبدیل خواهد شد.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 30 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 2455

به "طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید