طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی؛ ترکیبی از رنگ های پاییزی
به گزارش صنایع 90، سالاد لبو و انار، یکی از مجذوب کننده ترین و خوش رنگ ترین ترکیب های سفره های پاییزی است که با ظاهری چشم نواز و طعمی دلپذیر، میهمانان را شگفت زده می نماید. این سالاد که از ترکیب دو میوه و سبزی پرخاصیت فصل سرد تهیه می گردد، نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است، بلکه با رنگ های زیبا و دلنشین خود، جلوه ای خاص به میز غذا می بخشد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه یک سالاد لبو و انار مجلسی و خوشمزه آشنا کنیم که می تواند گزینه ای عالی برای پذیرایی در شب یلدا و مهمانی های پاییزی باشد.

طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی
مواد لازم
برای 4 نفر:
لبو 2 عدد، انار 2 عدد، سینه مرغ 300 گرم، لوبیا قرمز 1 پیمانه، پیاز قرمز 1 عدد کوچک، گردو خرد شده 150 گرم، گشنیز و شوید به میزان لازم، سس مایونز به میزان لازم، نمک و فلفل به میزان لازم، آویشن به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول:
لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و سپس در قابلمه با آب بپزید تا نفخ آن گرفته گردد
مرحله دوم:
لبوها را پوست گرفته و به قطعات کوچک برش دهید، سپس با آب بپزید تا کاملاً پخته شوند
مرحله سوم:
سینه مرغ را با پیاز، سیر، نمک، فلفل و ادویه مرغ بپزید
مرحله چهارم:
سبزیجات (گشنیز و شوید) را خوب شسته و خرد کنید
مرحله پنجم:
پیاز قرمز را نگینی و گردو را درشت خرد کنید
مرحله ششم:
مرغ پخته را ریز یا مکعبی خرد کنید و لبوها را نگینی خرد کنید
مرحله نهایی:
در یک ظرف مناسب، مرغ، لبو، دانه های انار، لوبیا قرمز، پیاز و گردو را مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده را اضافه نموده و نمک، فلفل و آویشن را بیفزایید. در آخر سس مایونز را اضافه نموده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید
نکات مهم
- برای طعم بهتر می توانید از فلفل قرمز بهره ببرید
- می توانید به جای سس مایونز از ماست چکیده بهره ببرید
- این سالاد می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو گردد
طرز تهیه سالاد لبو و انار با گردو
مواد لازم
برای 4 نفر:
لبو 2 عدد میانه، انار 1 عدد، گردو خرد شده 100 گرم، پیاز قرمز 1 عدد کوچک، گشنیز و جعفری تازه به میزان لازم، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه
مرحله اول:
لبوها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در آب بپزید تا نرم شوند.
مرحله دوم:
پیاز قرمز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مرحله سوم:
سبزیجات معطر (گشنیز و جعفری) را خرد کنید
.مرحله نهایی:
در یک کاسه بزرگ، لبوهای پخته شده را با دانه های انار، گردوی خرد شده، پیاز و سبزیجات معطر مخلوط کنید. روغن زیتون و آب لیمو را اضافه نموده و با نمک و فلفل طعم دار کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
نکات مهم
- می توانید از رب انار یا شیره انار برای طعم بیشتر بهره ببرید.
- برای افزودن بافت می توانید از دانه های کنجد یا تخمه آفتابگردان بهره ببرید.
- این سالاد را می توانید تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
سخن پایانی
سالاد لبو و انار با ترکیب رنگ های زیبا و طعم منحصر به فردش، یک انتخاب عالی برای سفره های پاییزی و زمستانی است. این سالاد نه تنها از نظر ظاهری چشم نواز است، بلکه سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مفید برای سلامتی است. شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود، این سالاد را به صورت گیاهی یا با اضافه کردن مرغ تهیه کنید. بعلاوه می توانید با تغییر در مواد اولیه و نوع سس، طعم های متنوعی را تجربه کنید. این سالاد خوشمزه و رنگارنگ، مطمئناً مورد توجه میهمانان شما قرار خواهد گرفت و به یکی از سالادهای محبوب سفره تان تبدیل خواهد شد.
منبع: تاپ تراول