طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، غذایی مدیترانه ای با فر و بدون آن

به گزارش صنایع 90، بادمجان و پنیر همواره ترکیبی خوشمزه و پرطرفدار در آشپزی بوده است. حالا اگر این ترکیب با همراه گردد، نتیجه چیزی جز یک غذای اصیل و لذیذ نخواهد بود. در طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، لایه های بادمجان سرخ یا گریل شده در کنار سس گوجه و عطر غنی پنیر پارمسان، طعمی منحصر به فرد و مدیترانه ای خلق می نمایند.

طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، غذایی مدیترانه ای با فر و بدون آن

این غذا نه تنها سالم و مغذی است، بلکه می تواند انتخابی ایده آل برای شام های خانوادگی یا پذیرایی در مهمانی ها باشد. در ادامه مطلب طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بادماجان با پارمسان

  • بادمجان بزرگ 2 عدد
  • آرد همه منظوره 1/2 فنجان
  • تخم مرغ بزرگ 3 عدد
  • روغن زیتون 1/2 فنجان
  • آرد سوخاری 1 و 1/2 فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده 1/2 فنجان
  • پودر ریحان 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی بادمجان

  • سس مارینارا 1 و 1/2 فنجان
  • پنیر موزرلا 1 بسته
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/3 فنجان
  • پونه کوهی خرد شده 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان

مرحله اول: بادمجان ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان باید بادمجان ها را به صورت ورقه ای و به ضخامت نیم تا یک و نیم سانتی متر برش دهید. برای گرفتن تلخی شان، برش های بادمجان را آبکشی کنید. کافی است آن ها را روی یک سینی بچینید. کمی نمک به دو طرف بادمجان ها بپاشید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید.

در نهایت، با دستمال کاغذی آشپزخانه، رطوبت و نمک اضافی را کامل پاک کنید تا بادمجان ها آماده پخت شوند. از خواص بادمجان برای سلامتی خود غافل نشوید.

مرحله دوم: آرد سوخاری را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، برای تهیه بادمجان های ترد باید در یک کاسه، آرد سوخاری، پودر سیر، نمک، فلفل، پودر ریحان، پنیر پارمسان رنده شده را مخلوط کنید تا ترکیبی خوش عطر و طعم دار به دست بیاید. طرز تهیه آرد سوخاری را در خبرنگاران بخوانید تا آن را با سه روش خانگی درست کنید.

نکته: برای تهیه آرد سوخاری خانگی می توانید سه نان تست را در هوای آزاد کامل خشک و پودر نموده سپس با مواد گفته شده در بالا حسابی مخلوط کنید.

مرحله سوم: بادمجان ها را سوخاری کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان باید سه کاسه آماده کنید. در یک کاسه تخم مرغ زده شده، در کاسه دیگری آرد همه منظوره و در نهایت کاسه سوم را مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمسان بریزید.

ابتدا برش های بادمجان را از هر دو طرف، داخل آرد بغلتانید. سپس در تخم مرغ فرو ببرید. مرحله آخر، در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید. هر برش را کمی تکان دهید تا پودر اضافی شان جدا گردد.

دست هایتان را با دستمال کاغذی پاک کنید و مراحل را برای همه برش ها تکرار کنید تا بادمجان ها تمام شوند. پیشنهاد ما به شما رول بادمجان با پنیر ورقه ای گودا است که حسابی به میز پذیرایی تان رنگ و لعابی دیگر می دهد.

مرحله چهارم: بادمجان ها را سرخ کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. برش های بادمجان آغشته به آرد سوخاری را روی سینی فر چرب شده با یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بچینید. بادمجان ها را به مدت حدود 25 دقیقه بپزید تا سطح آن ها طلایی و ترد گردد.

برای سرخ کردن آن ها در تابه احتیاج است که بادمجان های سوخاری را در تابه با یک تا دو قاشق غذاخوری روغن هر طرف آن را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی جذب گردد.

مرحله پنجم: لایه های بادمجان را بچینید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، در یک ظرف بزرگ مخصوص فر، یک لایه سس مارینارا کف ظرف پخش کنید. در لایه اول برش های بادمجان، پنیر موزرلا و سس مارینارا بگذارید. این کار را تا جایی تکرار کنید تا لایه ها به زیبایی تکمیل و تمام شوند.

مرحله ششم: بادمجان ها را بپزید

ظرف بادمجان را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بدون در قرار دهید تا پنیر موزارلا و پارمسان به خوبی آب شده و طلایی-قهوه ای شوند. پس از خارج کردن از فر، روی بادمجان ها را با ریحان تازه خرد شده و پونه کوهی تزئین کنید.

بادمجان را بلافاصله سرو نمایید تا طعم و عطر کامل پنیر پارمسان خبرنگاران و سبزیجات تازه احساس گردد.

نکات تکمیلی تهیه بادمجان با پنیر پارمزان

بادمجان با پنیر پارمسان، ترکیبی خوش طعم و لذیذ از سبزیجات و پنیر ایتالیایی است که می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو گردد. استفاده از پنیر پارمسان خبرنگاران، با طعم غنی و قابلیت ذوب بالا، این غذا را به تجربه ای متفاوت و خوشمزه برای سفره شما تبدیل می نماید. نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا این غذای مدیترانه ای را راحت تر درست کنید.

طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان بدون فر

یکی از روش های طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، سرخ کردن و پخت آن ها در تابه است. پس تلخی بادمجان ها را بگیرید. مراحل سوخاری کردن شان را پیش ببرید. در تابه، یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید؛ هر دو طرف بادمجان های سوخاری را سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی گردد. روغن اضافه شان را با یک دستمال تمیز بگیرید.

در ادامه کف تابه را با کمی سس مارینارا بپوشانید، حال لایه ای از بادمجان های سوخاری بچینید و روی آن پنیر موزارلا، پارمسان و کمی سس بریزید. این لایه گذاری را ادامه دهید تا مواد تمام گردد.

در خاتمه روی سطح را با پنیر بپوشانید، در تابه را بگذارید و روی حرارت کم حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب و غذا آماده سرو گردد. از دیگر غذاهای خوشمزه با بادمجان می توان به طرز تهیه پنینی بادمجان اشاره نمود.

انتخاب بادمجان در تهیه بادمجان با پنیر پارمسان

در تهیه بادمجان با پنیر پارمسان باید بادمجان های میانه و یکدست با پوست براق و بدون لک برترین گزینه هستند؛ مقدار های خیلی بزرگ معمولا دانه های زیاد و تلخی بیشتری دارند. از سویی دیگر بادمجان باید محکم باشد و هنگام فشار دادن کمی انعطاف داشته باشد، بدون اینکه نرم یا چروکیده باشد.

این ویژگی تضمین می نماید پس از پخت، بافتی لطیف و خوشمزه داشته باشد. اگر به غذاهای فست فودی علاقه دارید، طرز تهیه برگر بادمجان کبابی با پنیر فتا برترین گزینه برای شما است.

سرو بادمجان با پنیر پارمزان

برای سرو بادمجان با پنیر پارمسان، می توانید آن را در کنار پاستاهای کلاسیک ایتالیایی، پنه یا پاستا ریگاتونی قرار دهید تا یک وعده کامل و اصیل داشته باشید. بعلاوه همراهی این غذا با سالادهای مدیترانه ای یا ایتالیایی، نان های ترد مثل باگت و سبزیجات گریل شده یا کبابی، طعم و رنگ سفره تان را چند برابر می نماید.

انواع سس در کنار تهیه بادمجان با پنیر پارمزان

برای ارائه طعمی کامل و اصیل به بادمجان با پنیر پارمسان، توصیه می گردد این غذا را همراه با سس مارینارای با کیفیت سرو نمایید. می توان از سس گوجه فرنگی برای تهیه سس خانگی استفاده کرد. بعلاوه، در صورت تمایل به افزودن طعمی ملایم تند و عمیق تر، استفاده از سس آرابیاتای خانگی، گزینه ای ایده آل خواهد بود. در کنار این غذای مجذوب کننده با توجه به ذائقه تان می توانید سس پستو خانگی و سس آلفردو گیاهی سبک هم سرو کنید.

پنیر پارمسان خبرنگاران با الهام از اصالت ایتالیایی پارمیجیانو رجیانو، بافتی سفت و دانه دار، طعمی غنی و ارزش غذایی بالا دارد. این پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و در انواع غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، پیتزا، سالاد و سوپ طعمی اصیل و متفاوت می آفریند.

در کنار آن، پودر پنیر پارمسان و ورقه ای خبرنگاران با ترکیب پنیر طبیعی و تازه، بافتی نرم و قابلیت ذوب عالی را ارائه می دهد که انتخابی کاربردی و خوش طعم برای ساندویچ ها، برگرها و غذاهای روزمره است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 22 شهریور 1404 بروزرسانی: 22 شهریور 1404 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 2469

به "طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، غذایی مدیترانه ای با فر و بدون آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان، غذایی مدیترانه ای با فر و بدون آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید