طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی

به گزارش صنایع 90، بهار فرصت مناسبی برای تهیه انواع دسر و غذا با میوه های فصلی مانند ریواس است. از ریواس می توان در تهیه خورش ریواس و انواع ترشی استفاده کرد. ترشی ریواس طعم ملسی دارد و می توانید آن را همراه با غذاهای خود سرو کنید. تهیه کردن این ترشی در منزل کمتر از یک ساعت طول می کشد. اما برای آن که ترشی شما جا بیفتد و طعم بهتری داشته باشد به یک هفته زمان احتیاج دارید. برای آشنایی با طرز تهیه ترشی ریواس در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه ما باشید.

طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی

مواد لازم برای تهیه ترشی ریواس ساده

عنواناندازه
ریواس500 گرم
آب1 پیمانه
شکر1 پیمانه
سرکه1 پیمانه
زنجبیل تازه2 تکه کوچک
نمک، فلفل سیاه و دانه خردلبه اندازه لازم

مرحله اول: آماده کردن مواد

ریواس ها را بشویید و درون پارچه ای تمیز قرار دهید تا آب آن ها کامل گرفته گردد. پس از آن که ریواس ها خشک شدند آن ها را پوست بگیرید و به صورت نوارهای کوچک 1 الی 2 سانتی متری برش دهید.

مرحله دوم: آماده کردن مایع ترشی

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و آب، سرکه، شکر، زنجبیل و نمک را درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. پس از حل شدن کامل شکر مایع ترشی از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد.

مرحله سوم: آماده کردن ترشی

ظرف شیشه ای تمیز و خشکی را انتخاب کنید و ادویه ها را درون آن بریزید. سپس تکه های ریواس را درون ظرف بریزید و مایع ترشی را به آن اضافه کنید. دقت داشته باشید تمام مایع ترشی سطح ریواس ها را کامل بپوشاند در غیر این صورت ممکن است ترشی شما قبل از جا افتادن کپک بزند.

خواندنی ها

13 خاصیت ناشناخته ریواس برای سلامتی (و 5 ضرر مهم آن)

طرز تهیه ترشی ریواس و کرفس

اگر به ترشی مخلوط علاقه داشته باشید احتمالا ترشی ریواس و کرفس نیز به یکی از دسرهای محبوب شما تبدیل خواهد شد. درست کردن این ترشی به کمتر از نیم ساعت زمان احتیاج دارد. اما برای آن که ترشی ریواس و کرفس شما خوب جا بیفتد به 20 روز زمان احتیاج دارید. مواد لازم برای طرز تهیه ترشی ریواس خانگی و کرفس در جدول زیر نوشته شده است. این اندازه مواد اولیه مناسب تهیه نیم کیلوگرم ترشی است.

عنواناندازه
ریواس150 گرم
کرفس150 گرم
سیر3 حبه
هویج2 عدد
سرکه سفید یا سرکه سیب1 پیمانه
نمک1 قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
  • ریواس ها و کرفس ها را بشویید و در پارچه ای تمیز قرار دهید تا آب آن ها گرفته گردد. سپس کرفس و ریواس را به صورت تکه های کوچک برش دهید. سیر و هویج ها را نیز بشویید و نگینی خرد کنید.
  • قابلمه مناسبی انتخاب کنید و سرکه را درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن ریواس، هویج و کرفس را به سرکه اضافه کنید. پس از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. برای کافی است به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.
  • با خنک شدن مواد ترشی، نمک، زردچوبه و سیر خردشده را به آن اضافه کنید. شیشه ای تمیز و خشک انتخاب کنید و ترشی را درون آن بریزید. سرکه باید روی مواد را کامل بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در محیطی با دمای متعادل قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

نکته: اگر برای سرو این ترشی عجله دارید قابلمه ای را پر از آب کنید و شیشه ترشی را درون آن قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد. ترشی شما بعد از ده دقیقه الی یک ربع آماده می گردد. اما ممکن است در این روش سبزیجات شما کمی نرم شوند.

خواندنی ها

15 خاصیت بی نظیر کرفس، عوارض جانبی و طرز تهیه 4 خوردنی خوشمزه با آن

رازهای خوشمزه شدن ترشی ریواس

  • برای آن که ترشی ریواس طعم ملس تر و رنگ بهتری داشته باشد می توانید از اندازهی زردچوبه، لبو یا آب لبو بهره ببرید.
  • استفاده از ریحان، جعفری، برگ بو، تخم گشنیز، ترخان، مرزه و پودر گلپر به خوشمزه تر شدن ترشی ریواس شما یاری می نماید.
  • اگر به ترشی های هندی و جنوبی، مانند ، علاقه دارید می توانید از فلفل قرمز برای تهیه ترشی ریواس بهره ببرید.
  • در طرز تهیه ترشی ریواس سنتی و برای خوشمزه تر شدن ترشی می توانید از اندازهی گل ریواس نیز بهره ببرید.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 2444

به "طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی ریواس خانگی به روش سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید