براونی آلبالو به روشی ساده و سریع

به گزارش صنایع 90، این کیک را می توانید در کافی شاپ و رستوران های خود در کنار چای و قهوه سرو کنید. براونی از نوع کیک هایی است که ارتفاع کمی دارد و در قالب مستطیل درست می گردد.

براونی آلبالو به روشی ساده و سریع

براونی آلبالو یکی از کیک های بسیار خوشمزه است که می توانید در فصل بهار و تابستان تهیه کنید و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. بروانی آلبالو یک کیک بی نظیر در نوع کیک های براونی است. بافت کیک های براونی بسیار مجذوب کننده و پر تَرک است. براونی با کره تهیه می گردد و شما می توانید از آلبالو تازه یا یخ زده بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه براونی آلبالو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه براونی آلبالو

  • شکلات تخته ای 200 گرم
  • کره 100 گرم
  • شکر 1 پیمانه
  • آرد 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 5 گرم
  • آلبالو 1 پیمانه

طرز تهیه براونی آلبالو

مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس همه مواد را با یاری پیمانه و ترازو اندازه گیری کنید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد. دم آلبالو را جدا کنید و با یاری یک نی هسته آن را بگیرید.

مرحله دوم

کره را داخل یک ظرف بریزید و بگذارید تا ذوب گردد. شکلات خردشده را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا با دمای کره شکلات ذوب گردد. مخلوط شکلات و کره را کنار بگذارید تا خنک گردد. در ظرف دیگر تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ گردد.

مرحله سوم

وقتی مایه تخم مرغی حجیم شد، مخلوط شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. درانتها آرد را الک کنید و روی مواد بریزید و با لیسک خوب هم بزنید تا یکدست گردد. یک قالب یا ظرف بلور را کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و آلبالو ها را روی سطح کیک پخش کنید.

مرحله چهارم

قالب را در پنجره وسط فر و روی دمای 160 درجه و به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک پوسته ببندد و اگر دوست دارید کیک حالت خیس داشته باشد می توانید زمان پخت کیک را کوتاه تر کنید. براونی را از فر خارج و صبر کنید تا کاملا خنک گردد و بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید و کیک را برش بزنید و میل کنید. اگر به دستور دسرهای خانگی علاقه دارید، روش تهیه سه سوته فالوده شیرازی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه براونی آلبالو

  • می توانید از میوه های دیگری به جای آلبالو بهره ببرید.
  • این کیک نیازی به بیکینگ پودر ندارد زیرا لازم نیست پف کند.
  • به دلخواه گردو نیز به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، خوشمزه ترین لواشک را در خانه تهیه کنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 مرداد 1404 بروزرسانی: 12 مرداد 1404 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 2459

به "براونی آلبالو به روشی ساده و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "براونی آلبالو به روشی ساده و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید