طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست؛ یک غذای هندی خوشمزه

به گزارش صنایع 90، خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب ترین غذا های تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالت های هند پخت و سرو می شود.

طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست؛ یک غذای هندی خوشمزه

به گزارش ، آشپزخانه هندی یکی از قدیمی ترین و مشهورترین مطبخ های دنیاست. در حقیقت آشپزی هندی با فرهنگ و سنت هندی ها یکی شده و با وجود این که تنوع غذایی در این کشور بسیار زیاد است، اما همچنان هویت و اصالت خودش را در سرتاسر دنیا حفظ کرده است. خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب ترین غذا های تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالت های هند پخت و سرو می شود.

مرغ

1 کیلو

پیاز

1 عدد بزرگ

گوجه فرنگی

1 عدد

جعفری ریز شده

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

ادویه هندی 2 قاشق غذاخوری

نمک کمی

روغن 2 قاشق غذاخوری

ماست

2 لیوان

پیاز

3 عدد

سیر

3 حبه

گشنیز ریز شده

1 قاشق غذاخوری

آب 1 فنجان

1. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

2. پیاز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت 3 دقیقه آن را تفت دهید.

3. مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد.

4. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

5. زردچوبه+ادویه هندی+نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد.

6. خورش را با برنج سرو کنید.

نکته: در صورتی که در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 30 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 915

به "طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست؛ یک غذای هندی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست؛ یک غذای هندی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید