13 آبان سمبل ظلم ستیزی ملت غیور ایران
به گزارش صنایع 90، همه ساله در روز 13 آبان کران تا کران آسمان این کشور طنین استکبار ستیزی ملت شنیده می گردد.

به گزارش از ، امروز در شهر یاسوج مردم قدر شناس با حضور در راهپیمایی 13 آبانماه با آرمان های امام شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی پیمانی دوباره بستند.
رییس مجمع شورای عالی اهل بیت علیهم السلام در جمع راهپیمایان شهر یاسوج گفت: پاسخ نه به سیاست های آمریکا و ناکام گذاشتن استکبار در تحقق اهداف پلید و شیطانی در منطقه در حالی است که جهان شاهد شکوه پایداری و عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
حجه الاسلام محمد حسن اختر به سیاست های شکست خورده آمریکا در منطقه اشاره نمود و اضافه کرد: آمریکا پس از ناکامی ها در عرصه های نظامی، رویکرد تحریم های ظالمانه را بر علیه اقتصاد کشور در پیش گرفت که اینبار هم با مقاومت هوشمندانه ملت و مسئولان نظام روبرو شد.
او با گرامی داشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی آن را نماد استقلال طلبی ملت ایران دانست.
حجه الاسلام اختری گفت: استکبار جهانی با در پیش دریافت سیاست های تحریم مالی می خواهد به خواسته هایشان که وابستگی نظام است دست یابد، اما ناکام مانده است.
در انتها این مراسم قطعنامه ای در شش بند قرائت شد که راهپیمایان با سر دادن شعار الله اکبر مفاد آنرا تایید کردند.
دربخشی از این قطعنامه بر ادامه راهبرد مقاومت در برابر دسیسه های ام الفساد قرن آمریکای جهانخوار و هم پیمانانش تاکید شد.
همچنین این قطعنامه ارج نهادن به اقدام هوشمندانه و انقلابی تسخیر لانه جاسوسی را درسال 1358 مورد تاکید قرار داد و استفاده حداکثری از اسناد به دست آمده برای روشنگری جوانان را لازم دانسته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان