طرز تهیه شیرینی گردویی مربایی، مخصوص عید نوروز
به گزارش صنایع 90، این شیرینی خوشمزه و راحت را برای ایام خاص مانند نوروز تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم:
کره بدون نمک: 8 قاشق غذاخوری، به دمای اتاق رسیده باشد.
شکر قهوه ای: نصف پیمانه
تخم مرغ بزرگ: یک عدد، سفیده و زرده جدا شود.
پودر وانیل: یک قاشق چای خوری
آرد همه منظوره: یک و یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
گردوی چرخ کرده: سه چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
مربای زردالو یا توت فرنگی: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 350 درجه گرم کنید و درون دو ظرف لبه دار برای پخت شیرینی، ورقه مخصوص پخت قرار دهید.
با همزن برقی کره و شکر قهوه ای را خوب با هم مخلوط کرده تا سبک شده و پف کند.(حدود 3 دقیقه)
سفیده تخم مرغ را نگه داشته و زرده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
سرعت همزن برقی را کم کرده و نمک و آرد را به آن اضافه کنید و خیلی خوب آن ها را با هم مخلوط کنید.
درون کاسه ای شکر را با گردوی چرخ کرده مخلوط کنید.
مخلوط را به اندازه توپ های 2/5 سانتی متری درآورده سپس هرکدام را درون سفیده تخم مرغ و بعد درون مخلوط گردو بغلطانید.
توپ ها را به روی ورقه پخت قرار دهید.
وسط هرکدام از توپ ها را با انگشت شست کمی به درون فشار داده و آن را گود کنید.
ظرف های حاوی توپ ها را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس آن ها را از یخچال خارج کرده و درون گودی هر کدام از توپ ها را با مربا پر کنید.
شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت داده تا قهوه ای طلایی شوند.
پس از پخت، 5 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آن ها را از ظرف خارج کرده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شوند.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع:myrecipes
منبع: هفت گنج