طرز تهیه 6 اسنک خانگی مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن
به گزارش صنایع 90، انواع اسنک را هم عظیم ترها می پسندند و هم یک روش رساندن ویتامین و مواد انرژی زا به بدن برای بچه ها بد غذا است. شکل ظاهری انواع اسنک عموما به صورتی است که حتی بدغذاترین افراد را هم ترغیب به چشیدن مزه شان می نماید. اسنک های شیرین جز دسرهای ساده، کم هزینه و سریع هستند که در عرض چند دقیقه آماده می شوند و نیازی به فر و توستر ندارند. طرز تهیه 6 اسنک خانگی مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن به خصوص در ماه رمضان را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه اسنک خانگی مقوی و خوشمزه موز و بادام زمینی
برای درست کردن این اسنک به عنوان یک دسر آسان و کم هزینه کافی است یک یا چند موز را حلقه حلقه کنید. سپس روی حلقه ها کره بادام زمینی بریزید و هر دو حلقه را به هم بچسبانید. 30 دقیقه زمان کافی است. سپس شکلات مورد علاقه تان را به روش بن ماری آب کنید و اسنک های موز و بادام زمینی را تا نیمه در شکلات آب نموده فرو ببرید. اسنک ها را به مدت 30 دقیقه دیگر در فریزر بگذارید تا شکلات سفت گردد. به جای کره بادام زمینی از نوتلا هم می توانید بهره ببرید.
طرز تهیه اسنک خانگی مقوی و خوشمزه خرما و کره بادام زمینی
این اسنک از جمله انواع اسنک برای صبحانه است. به مقدار دلخواه خرما تهیه کنید. هسته خرماها را بیرون بیاورید و داخل خرماها را با کره بادام زمینی پر کنید. از بادام زمینی بدون شکر بهره ببرید (از ارده کنجد هم می توانید به جای کره بادام زمینی بهره ببرید). مقداری شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. خرماها را در شکلات آب نموده فرو ببرید و سپس در مغزهای آجیل مورد علاقه تان که خرد یا پودر نموده اید بغلتانید (کنجد هم گزینه مناسبی است و شکلات آب نموده اختیاری است). اسنک خرما و کره بادام زمینی یک اسنک کم حجم و پرانرژی و مقوی است که به خصوص در ماه رمضان و در وعده سحری شما را حسابی سیر نگه می دارد. این اسنک برای افرادی که ورزش می نمایند قبل یا بعد از ورزش هم عالی است.
طرز تهیه 2 اسنک خانگی مقوی و خوشمزه با نان تست
این اسنک های خوشمزه سه دقیقه ای برای وعده شام و ناهار هم مناسب هستند و از جمله انواع مناسب اسنک برای صبحانه هم هستند. برای درست کردن این دو اسنک مراحل زیر را انجام دهید:
*روی نان جو تست سبوس دار کره بادام زمینی، موز یا توت یا انواع بلوبری، شاهدان، پرک نارگیل و پودر دارچین بریزید و میل کنید.
*روی نان تست جو یا هفت غله سبوس دار کره فندق یا کره بادام زمینی، موز، گرانولا شکلاتی، شاهدانه و پودر دارچین بریزید و میل کنید.
به جای شاهدانه می توانید از تخم کتان، دانه چیا، کنجد یا سیاهدانه طبق سلیقه خودتان بهره ببرید. استفاده از آووکادو هم روی نان تست به همراه سایر مخلفات یک ایده عالی است.
طرز تهیه اسنک توپک خرما
یک اسنک مقوی و پرانرژی که به عنوان یک دسر ساده سه دقیقه ای هم می توانید روی آن حساب باز کنید. کافی است خرمای بدون هسته، پودر کاکائو، جو دوسر، پودر نارگیل، انواع مغزیجات دلخواه، دانه چیا یا همان چیاسید، شکلات تلخ، عصاره وانیل و هر چیز دیگری که دوست دارید را در غذاساز بریزید و با هم میکس کنید. سپس این میکس را به صورت توپک درآورید و با چای یا قهوه یا خالی خالی میل کنید. این اسنک ها را می توانید در یخچال بگذارید و چند روز بهره ببرید.
طرز تهیه اسنک بستنی موز
یک بستنی خانگی بدون شیر، وگان و خوشمزه که بسیار هم کم کالری و سالم است. طرز تهیه یک بستنی سریع در 5 دقیقه بدون ثعلب. برای درست کردن این اسنک بستنی کافی است موز را حلقه حلقه کنید و فریز کنید. سپس حلقه های موز فریز شده را در غذاساز یا بلندر بریزید و میکس کنید. می توانید اسانس وانیل، کره بادام زمینی، پودر کاکائو، تکه های شکلات، دارچین و انواع مغزیجات و در صورت تمایل انواع میوه دیگر را هم به موز در میکسر اضافه کنید. این بستنی وگان نیازی به اضافه کردن بستنی ندارد و بافت خامه ای و دلچسبی دارد.
طرز تهیه اسنک خانگی و مقوی نارگیل و لیمو
این اسنک خوشمزه و سالم هم یک اسنک وگان و بدون شکر است. اگر منع مصرف شکر دارید یا گیاهخوار هستید حتما این اسنک را امتحان کنید. برای درست کردن توپک نارگیل و لیمو کافی است 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش، چند عدد بادام، 1 قاشق مرباخوری کره بادام زمینی بدون شکر و نمک، چند عدد خرما، ½ فنجان پودر نارگیل و نوک قاشق چایخوری نمک دریا را در میکسر بریزید و با هم میکس کنید. پوره به دست آمده را با دست گوله کنید و میل کنید. این توپک اسنکی را چند روی می توانید در یخچال نگهداری کنید.
منبع: افق کوروش