تاکید WHO بر مطالعه دقیق تاثیرات میکروپلاستیک ها در آب آشامیدنی

به گزارش صنایع 90، سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواهان آن شد تا تحقیقاتی بیشتری در خصوص وجود میکروپلاستیک ها در آب آشامیدنی انجام گردد.

تاکید WHO بر مطالعه دقیق تاثیرات میکروپلاستیک ها در آب آشامیدنی

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، کارشناسان سازمان بهداشت دنیای با تاکید بر اینکه میزان میکروپلاستیک های موجود در آب آشامیدنی رو به افزایش است، خواهان آن شدند تا در خصوص خطرات ناشی از این ذرات برای سلامتی تحقیقات بیشتری انجام گردد.

محققان بر این باورند که خطرات ناشی از میکروپلاستیک ها سه بخش دارد که می توان به خطرات فیزیکی این ذرات، مواد شیمیایی فراوری شده از مواد پلاستیکی و زیست لایه ها اشاره نمود. زیست لایه ها میکروپلاستیک هایی هستند که اجتماعی از میکروارگانیسم ها به حساب می آیند و می توانند موجب عفونت شوند.

سازمان بهداشت دنیای خواهان آن شده تا برای کاهش فوری آلودگی های پلاستیکی اقدام جدی گردد و جمعیت کمتری از مردم دنیا در معرض این مواد مضر برای سلامت قرار گیرند.

همچنین میکروپلاستیک های ساخته دست بشر را می توان در بدن گونه های جانوری مختلف مشاهده کرد و به طور معمول در آب های لوله کشی و بسته بندی شده نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بعضی کارشناسان بر این باورند که خطرات ناشی از میکروپلاستیک ها ناچیز است، زیرا ذرات بزرگتر از 150 میکرومتر کمتر به وسیله روده جذب بدن می شوند؛ هرچند، مطالعاتی که در خصوص این ذرات بسیار ریز انجام گرفته بسیار محدود است و باید بیشتر مورد آنالیز قرار گیرد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 12 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sanaye-90.ir شناسه مطلب: 354

به "تاکید WHO بر مطالعه دقیق تاثیرات میکروپلاستیک ها در آب آشامیدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاکید WHO بر مطالعه دقیق تاثیرات میکروپلاستیک ها در آب آشامیدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید