حذف زودهنگام شاگردان قلعه نویی در جام حذفی
به گزارش صنایع 90، گل گهر با قبول شکست مقابل نساجی از جام حذفی فوتبال کنار رفت.

به گزارش خبرنگاران، نساجی و گل گهر امروز (سه شنبه) در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی 3 بر یک نساجی به انتها رسید.
در این بازی ابتدا مرتضی منصوری در دقیقه 16 برای نساجی و در ادامه رضا شکاری در دقیقه 30 برای گل گهر گل زنی کردند تا نیمه نخست با تساوی به انتها برسد. در نیمه دوم اما ارسال شجاعی برای کریم اسلامی تکلیف بازی را روشن کرد تا با گل اسلامی، نساجی دوباره پیش بیفتد.
در دقایق انتهای گل گهر این شانس را داشت که بازی را به تساوی بکشد اما یک موقعیت عالی را در مقابل دروازه از دست داد. آن ها خیلی زود جریمه شدند و در وقت های تلف شده گل سوم را از طریق رضا جعفری دریافت کردند تا بازی 3 بر یک شود.
با این نتیجه شاگردان امیر قلعه نویی خیلی زود از جام حذفی کنار رفتند. این دیدار در ورزشگاه امام رضا به میزبانی نساجی برگزار گشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا